fbpx

Kitos naujienos

6 priežastys automatizuoti papildomų išlaidų valdymą

Jau kalbėjome, kad papildomų išlaidų valdymas yra svarbus įmonės verslui. Toliau tęsiant šią temą, skaitykite, kodėl verta AUTOMATIZUOTI papildomų išlaidų valdymą.

Tikslus papildomų išlaidų paskirstymas ir analizė leidžia priimti pagrįstus, įmonės pelningumą lemiančius sprendimus. O ar verta automatizuoti šių išlaidų valdymą? Mūsų atsakymas TAIP. Pateikiame keletą priežasčių.

1. Tiksliau apskaičiuosite prekių savikainą

Automatizuotas sprendimas sukurtas taip, kad galėtumėte protingai ir tiksliai paskirstyti kiekvieną papildomų išlaidų centą:

  • Lanksčiai pasirinksite dimensijas (pagal svorį, tūrį, prekių skaičių, bendrą kainą ir t.t.).
  • Programa neleis „pamesti“ nepaskirstytų sąskaitų ar eilučių.

2. Operatyviai valdysite pelningumą

Realaus laiko informacija apie papildomas išlaidas leidžia greitai priimti sprendimus. Pavyzdžiui, jei matote, kad papildomos išlaidos didesnės nei buvo numatyta, galimi du scenarijai:

  • operatyviai didinti pardavimo kainą ir išsaugoti numatytą pelningumą ARBA
  • netikėtą kainos padidėjimą dengti iš pelno ir tuoj pat ieškoti geresnių alternatyvų.

3. Sumažinsite rizikas

Automatizavus išlaidų paskirstymą, faktiškai nelieka rankinio darbo, tuo pačiu ir žmogiškojo faktoriaus klaidų. Didėja finansinių duomenų vientisumas, todėl drastiškai mažėja tikimybė gauti netikslias finansines ataskaitas bei patirti su tuo susijusias rizikas.

4. Sutaupysite daug laiko

Priklausomai nuo sąskaitų kiekio, išlaidų paskirstymas gali būti net 25 kartus, o atšaukimas – net iki 200 kartų greitesnis. Sutaupytas apskaitininkų laikas gali būti skiriamas aukštesnio lygio ir vertingesnėms užduotims.

5. Greitai susigrąžinsite investicijas

Apskaičiavome, kad paskirstydamas vieną papildomų išlaidų eilutę šimtui sąskaitų, apskaitininkas sugaištų apie 3 val., automatizavus procesą – apie 10 min. Vienos eilutės atšaukimas iš 100 sąskaitų rankiniu būdu užtruktų apie 5 val., automatizuotai – 2 min. Aritmetiškai įvertinkite, kiek laiko (ir pinigų) sutaupysite savo įmonei. Sprendimas paprastas ir intuityvus, nereikalauja papildomų mokymų. Sparčiai įdiegiamas, todėl iš karto pradėsite juo naudotis, todėl greitas atsipirkimas garantuotas.

6. Nesirūpinsite naujinimu, priežiūra

Sprendimas kruopščiai ištestuotas, tad veikia iš karto ir be klaidų. Mes taip pat įsipareigojame jį vystyti ir pritaikyti prie Dynamics 365 naujinimų.

Autorė ©Daiva Jakštienė

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message