fbpx

Kitos naujienos

Sprendimas krizės akivaizdoje: sandėlio valdymo automatizavimas UAB „Daisena“ įmonėje

Logistikos ir distribucijos įmonė UAB „Daisena“ savo kasdienių operacijų ir verslo procesų valdymui jau daugelį metų naudoja Microsoft AX verslo valdymo sistemą (VVS). Laikui bėgant klientas pastebėjo, jog sandėlio valdymo procesas galėtų būti efektyvesnis. Standartiniame funkcionalume trūksta aiškumo, norisi matyti daugiau informacijos. Be to, galėtų būti optimaliau išdėliojamos prekės, surenkami užsakymai ir numatyti darbuotojų maršrutai po teritoriją.

Efektyvumui sandėlyje padidinti, 2019 metų gale buvo pasirinktas specializuotas UAB „Equinox Europe“ sandėlio valdymo sprendimas.  Jį reikėjo integruoti su UAB „Daisena“ naudojama verslo valdymo sistema (VVS) Microsoft AX.

VVS sistemą prižiūrinčios kompanijos UAB GO-ERP komandai buvo keliamas tikslas pasirūpinti šių sistemų integravimu. Taip pat užtikrinti, kad kasdieniai verslo valdymo procesai Microsoft AX sistemoje atsispindėtų naujoje sandėlio valdymo sistemoje EQUINOX, vyktų sklandus duomenų apsikeitimas.

Kliento atsiliepimas 
„GO-ERP per trumpą laiką pasirūpino sistemų apjungimu ir užtikrino, kad kasdieniai VVS procesai sklandžiai apsijungtų su naujai startuojančia EQUINOX sistema. Mums buvo labai svarbu, kad koreguojami veiklos procesai ir naujos darbo priemonės nesutrikdytų kasdienio darbo, spėtume prisitaikyti prie mūsų kompanijos sezoniškumo, kuomet šventiniu periodu būna užsakymų pikas. Na, o šiandienos akivaizdoje, paplitus COVID-19, šio projekto įgyvendinimas parodė dar kitus greitus atsakymus, kurie mums padeda optimizuotis“ – pasakoja UAB „DAISENA“ logistikos vadovas Laurynas Vaitkevičius.

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message