fbpx

Kitos naujienos

Naujas populiaraus sprendimo funkcionalumas: papildomų išlaidų planavimas

Microsoft Dynamics 365 ERP sistemai – tai vienas iš paklausiausių šio tipo sprendimų rinkoje. Ypatingai aktualus mažmeninės prekybos, distribucijos, gamybos ir kitoms įmonėms, kurios importuoja prekes ar medžiagas iš užsienio. Šis sprendimas ženkliai sumažina papildomų išlaidų paskirstymo proceso trukmę, suteikia daugiau galimybių ir lankstumo. Gera naujiena, jog nuo šiol jis turi dar vieną itin paklausią funkciją – papildomų išlaidų planavimą.

Nuo šiol  sprendimas, taip pat, suteikia galimybę „Microsoft Dynamics 365 Finance“ naudotojams nustatyti planuojamų papildomų išlaidų vertę dar prieš gaunant faktines papildomų išlaidų sąskaitas. Ši funkcija palengvina biudžeto valdymą, padidina jo kontrolę. Funkcionalumo dėka, atsiranda galimybė greitai pastebėti net menkiausią nukrypimą nuo suplanuotos išlaidų sumos. 

Nauja funkcija suteikia galimybę:

  • sugrupuoti pirkimo užsakymus į krovinius;
  • nustatyti planuojamas išlaidas;
  • automatiškai pridėti planuojamas papildomas išlaidas prie krovinių;
  • formuoti ir registruoti planuojamų papildomų išlaidų dokumentus;
  • suderinti planuojamas ir faktines papildomas išlaidas;
  • palyginti ir analizuoti planuojamų ir faktinių papildomų išlaidų skirtumą;
  • aiškiai ir tiksliai pamatyti prekių kaštus ir finansinius srautus.

Apie visas sprendimo funkcijas skaitykite čia.

Galimybė planuoti papildomų išlaidų registravimą – tai mažas, tačiau itin svarbus žingsnis,  jūsų įprasto papildomų išlaidų paskirstymo procese. Visgi šios funkcijos naudojimas papildomų išlaidų paskirstymo sprendime nėra privalomas, todėl  gali būti tiesiog praleidžiamas, jei jūsų įmonei tai nėra aktualu. 

Apie GO-ERP

„GO-ERP“ ne vien diegia ir palaiko „Microsoft Dynamics 365“ verslo valdymo sistemas. Mes kuriame individualizuotus sprendimus jau beveik 10 metų. Čia rasite daugiau išmaniųjų sprendimų ir integracijų savo VVS sistemai. Jei nerandate ieškomo sprendimo, nedvejodami susisiekite su mumis – „GO-ERP“ komanda jums mielai padės.

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message