fbpx

Kitos naujienos

Sėkmės istorija: Wistra Cargo Control lokalizacijos sprendimai

Verslo ir IT lyderiai visame pasaulyje renkasi lanksčią, ekonomiškai efektyvią ir lyderiaujančią debesų verslo valdymo sistemą (toliau – VVS) Dynamics 365. Tačiau vykdydama tarptautinio verslo veiklą įmonė gali susidurti su problemomis dėl vietinių įstatymų ir teisės aktų gairių.

 

Siekiant užtikrinti verslo konkurencingumą ir sėkmę tarptautinėje rinkoje, įmonės turi imtis veiksmų ir standartizuoti procedūras atsižvelgiant į geografines ribas, tuo pačiu laikantis vietinių dukterinių įmonių reikalavimų.

Kliento lokalizacijos sprendimų diegimo istorija

 

UAB Wistra Cargo Control specializuojasi aukštos kokybės tekstilės medžiagų ir mechaninių krovinių tvirtinimo ir tvirtinimo įtaisų projektavime bei gamyboje. Kadangi filialas priklauso įmonių grupei, tarptautinis diegimas vyko tiek Vokietijoje, tiek Lietuvoje. Įgyvendinimo komanda ieškojo vietinio VVS partnerio, kuris įdiegtų lietuviškus lokalizacijos sprendimus. Pagal savo verslo procesų specifiką Lietuvos dukterinėje įmonėje „Wistra“ įmonių grupė pasirinko GO-ERP kaip kvalifikuotą, reikiamus sprendimus turintį partnerį.

Siekdama patenkinti visus Lietuvos įmonės reikalavimus, GO-ERP įdiegė tokius lokalizacijos sprendimus kaip GO-GPAIS, GO-SEPA, GO-i.SAF ir GO-SAF-T. Tokiu būdu buvo užtikrinti sklandūs duomenų mainai tarp VVS sistemos ir vietos valdžios institucijų. Lietuvos partneris suvokė ir įvertino Microsoft Dynamics 365 diegimo aspektų apimtis. Pirma, GO-ERP atliko išsamią Lietuvos dukterinės įmonės sistemos atitikties vietiniams teisiniams reikalavimams analizę. Antra, UAB Wistra Cargo Control komanda atliko Microsoft Dynamics 365 mokymus. Tada GO-ERP paruošė sistemą tiesioginiam naudojimui: padėjo atlikti vartotojų priėmimo testus ir duomenų perkėlimą. Galiausiai komanda paleido „live-live“ procesą ir palaikė UAB Wistra Cargo Control atliekant kasdienes užduotis.

Wistra įmonių įgyvendintojų grupė (amerikiečių, vokiečių ir lietuvių) turėjo daug skirtingų patirčių bendradarbiaujant su įvairių šalių dukterinėmis įmonėmis ir plačios veiksmų koordinavimo patirties. Taigi Microsoft partneriai sėkmingai ir glaudžiai bendravo tarptautiniu mastu.

Žvilgsnis į mūsų klientų atsiliepimą

 

„Kaip Wistra įmonių grupė (The Heico Companies, LLC dalis) nusprendėme suderinti visus dukterinių įmonių procesus ir suvienodinti duomenų valdymą vienoje VVS sistemoje. Mūsų tarptautinė sritis reikalavo nuodugnių įžvalgų ir pagrindimo atsižvelgiant į vietinius mūsų dukterinių įmonių šalių reikalavimus. Lietuviško projekto dalyje mes nustatėme bendradarbiavimą su „Microsoft Gold“ partneriu GO-ERP. GO-ERP komanda buvo visiškai sutelkta į pagrindinius iššūkius, su kuriais susidūrėme valdant Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management, diegimo ir palaikymo etapų metu. Taip pat sėkmingas GO-ERP lietuviškų lokalizacijos sprendimų įgyvendinimas padėjo UAB Wistra Cargo Control pagerinti jų veiklą ir duomenų teikimą vietos valdžios institucijoms “,- pareiškė Frankas Zietlowas, Wistra Cargo Control verslo sistemų inžinierius.

GO-ERP teikia platų su Microsoft Dynamics 365 sistema susijusių paslaugų spektrą, o taip pat kuria sprendimus sistemos funkcionalumui tobulinti. Su visais mūsų sprendimais galite susipažinti čia. Jei nerandate ko ieškote, tiesiog praneškite mums. Mūsų komanda yra pasirengusi naujiems iššūkiams!

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message