fbpx

Kitos naujienos

5 CRM naudojimo privalumai

Šiuolaikiniame pasaulyje klientų lojalumas yra ambicinga užduotis. Pritraukiančios akcijos ir skelbimai per visus įmanomus kanalus gali neduoti norimų rezultatų. Šiais laikais klientą domina individualus požiūris, rūpestis ir pagarba, kurią rodo jūsų prekinis ženklas. Kliento verslo vizija pagrindžia mūsų pagrindinius tikslus klestinti jų verslo modelį ir atverti parankiausias diegimo galimybes.

 

Tačiau sėkmingų santykių su klientais kūrimas neįmanomas be sistemingo darbo su duomenimis. Taigi įžvalgos apie konkrečius klientus gali būti analizuojamos ir naudojamos pardavimo ir verslo procesams palaikyti ir tobulinti. Siekdamos šių rezultatų, įmonės diegia CRM sistemas. Daugiasluoksnis CRM sistemų pobūdis atskleidžia verslo potencialą taikant įvairiapusį sistemišką požiūrį. Be to, CRM sistemos, tokios kaip debesų pagrindu sukurta „Dynamics 365“, gali būti nepriekaištingai integruotos su kitais „Microsoft“ produktų portfolio, dar geresniems verslo rezultatams pasiekti.

Kas yra CRM?

 

Ryšių su klientais valdymo sistema (CRM) leidžia rinkti, sekti ir tvarkyti informaciją apie esamus ir potencialius klientus bei generuoti veiksmingas įžvalgas pardavimo, rinkodaros ir klientų aptarnavimo komandoms.

Įprastu būdu informaciją apie klientus ir sandorius galite kaupti įrašais lipniuose lapeliuose, specialioje užrašų knygelėje arba Excel. Su pastarojo pagalba jūs netgi galite susisteminti savo darbą ir šiek tiek išanalizuoti duomenis. Pavyzdžiui, galite filtruoti klientus pagal vidutinę sąskaitos sumą arba mokėjimo užbaigimo būseną. Vadybininkai nuolat atnaujina failą ir papildo naujais langeliais, kai atsiranda naujų įrašų.

Tačiau „Excel“ negali padėti, kai tenka klientui išrašyti sąskaitą faktūrą. Be to, „Excel“ negali padėti rinkodaros kampanijose bei numatyti sandorio rezultatų ar patarti.

5 CRM privalumai

 

UŽBAIGTI SANDORĮ GREIČIAU

CRM sistema sudėlioja išsamų kliento ir jo poreikių vaizdinį. Ši informacija padeda sukurti suasmenintus pasiūlymus, o tai savo ruožtu teigiamai veikia sandorio užbaigimo greitį.

TOBULINKITE PARDAVIMO STRATEGIJĄ

Gaukite išsamią kiekvieno kliento užklausos apžvalgą: turinį, greitį ir jo apdorojimo kokybę. Analizuodami informaciją apie klientus, galite nustatyti tikslinės auditorijos pageidavimus ir poreikius, suplanuoti efektyviausias pardavimo strategijas.

KURKITE TVIRTUS SANTYKIUS SU KLIENTU

CRM sistema padeda užmegzti kompetentingą dialogą su klientu. Tai leidžia išvengti klaidų, todėl klientas gali užsisakyti daugiau produktų ar paslaugų.

PADIDINKITE LOJALUMĄ PREKINIAM ŽENKLUI

CRM sprendimas leidžia tvarkyti, konsoliduoti ir automatizuoti klientų informaciją. Taip užtikrinamas sklandus verslo darbas ir aukšta jūsų paslaugų kokybė. Suvieniję šią informaciją, gausite išsamų klientų vaizdą, pagerinsite aptarnavimą ir padidinsite lojalumą prekiniam ženklui.

PLANUOKITE IR AUTOMATIZUOKITE UŽDUOTIS

CRM prisideda prie darbo su klientais optimizavimo. Sistema primins vadybininkui, kad reikia paskambinti antrą kartą, apdoroti užklausą ir susitarti dėl susitikimo. Visa pardavimo kanalo veiksmų grandinė gali būti iškart sudėliota ateičiai, nustatant konkrečius kiekvieno veiksmo terminus.

Susidomėjote?Nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų ar norite įdiegti CRM sistemą savo organizacijoje. Mūsų komanda yra pasirengusi įsigilinti į jūsų poreikius ir padėti jums bet kurią dieną ir bet kuriuo metu.

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message