fbpx

Kitos naujienos

Kodėl būtina integruoti CRM į savo VVS sistemą?

Santykių su klientais valdymo sistema (toliau – CRM) apima daug santykių su klientais valdymo aspektų. Tačiau kai kalbama apie apskaitą, finansus ir atsargų valdymą, CRM sistemos funkcionalumas yra ribotas. Naudojant santykių su klientais valdymo ir verslo valdymo sistemas (toliau – VVS) atskirai, duomenys turi būti įvedami į abi sistemas vienu metu. Dėl to padidėja užsakymo apdorojimo laikas ir atsitiktinių klaidų tikimybė.

 

CRM ir VVS sistemų integracija padeda pagerinti verslo procesus, patobulinti sistemos funkcionalumą ir sumažinti duomenų dubliavimą. Daugelis organizacijų yra linkusios integruoti šias sistemas, nes tai turi akivaizdžių privalumų.

Kas yra integracija?

 

Paprastai tariant, integracija yra ryšių tarp skirtingų įmonių sistemų (CRM ir VVS, CRM ir „Outlook“ ir kt.) sukūrimo procesas, siekiant gauti vieną informacinę erdvę. Integracijos idėja yra ta, kad į vieną sistemą įvesti duomenys nedelsiant perkeliami ir į kitą.

CRM ir VVS sistemos integracija – kodėl ji yra būtina?

 

VVS ir CRM sprendimai tradiciškai buvo laikomi dviem skirtingomis atskirų užduočių sistemomis. Manote, kad integracija nėra verta pastangų?.. Deja, jūs klystate! Štai pagrindiniai integracijos pranašumai.

VISIŠKAI KONTROLIUOKITE KLIENTO DUOMENIS

Integruodami VVS ir CRM, jūsų pardavimo vadybininkai gali peržiūrėti užsakymus, sąskaitas faktūras, mokėjimus ir kitą finansinę informaciją, nesikreipdami į apskaitos komandą ar neturėdami prieigos prie VVS. Bet kokie į CRM sistemą įvesti duomenys bus automatiškai perkelti į VVS ir atvirkščiai.

SUMAŽINKITE DOKUMENTŲ TVARKYMO IR RANKINĮ DUOMENŲ ĮVEDIMO APIMTIS

Laimėjus sandorį, galite sukurti užsakymą CRM sistemoje. Informacija apie parduotą produktą bus automatiškai perkelta į jūsų VVS sistemą, kurioje sugeneruojama sąskaita faktūra. Tada ši informacija siunčiama atgal į CRM sistemą, kur galite bendrinti sąskaitą faktūrą su klientu. Integruota sistema užkerta kelią informacijos dubliavimui ir pašalina poreikį iš naujo įvesti tuos pačius duomenis.

PADIDINKITE SAVO RINKODAROS STRATEGIJOS EFEKTYVUMĄ

Demografinė informacija ir duomenys apie klientų pageidavimus saugomi CRM sistemoje, o klientų užsakymų ir mokėjimų istorija saugoma VVS sistemoje. Šių duomenų palyginimas leidžia efektyviai paskatinti klientus ir iš karto įvertinti kainų ir pardavimo sąlygų pokyčių poveikį. Be to, remiantis šiais duomenimis, galima apibrėžti didžiausias ir reikšmingiausias klientų grupes, sutelkiant dėmesį tik į jas, taip sumažinant rinkodaros išlaidas

LYGINKITE IR VIZUALIZUOKITE DUOMENIS

Santykiai su klientais vienoje sistemoje gali būti analizuojami įvairiais aspektais. Gaukite duomenis apie klientų prioritetus iš CRM ir duomenis apie jų pirkimų užsakymus iš VVS sistemos. Tai padės jums naujai pažvelgti į klientų bazę, tiksliau prognozuoti ir pagerinti rinkodaros bei pardavimo programų efektyvumą.

PAMIRŠKITE ATSITIKTINĮ DUOMENŲ PRARADIMĄ

Užsakymų istorija saugoma tiek CRM, tiek VVS, todėl bet kuris jūsų komandos narys bet kuriuo metu gali pasiekti turimą informaciją apie klientą. Naudojantis CRM sistema jūsų pardavimo komanda gali matyti visus užsakymus, sąskaitas faktūras bei būsimas pardavimo galimybes.

Taigi VVS ir CRM integracijagali padėti patirti didelį pelno šuolį, sumažinti klaidų tikimybę, rankiniu būdu įvedamų duomenų apimtis ir dar daugiau. Geriausias integravimo būdas yra pasirinkti sistemą, kurią patogu integruoti su jūsų naudojamomis paslaugomis.

Microsoft Dynamics 365 ekosistemos produktai sklandžiai integruojami su kitais Microsoft sprendimais ir įvairiomis trečiųjų šalių programomis, tokiomis kaip internetiniai portalai, BI programos ir VVS sistemos.

Pajuskite integracijos pranašumus šiandien, ypač kai tai taip lengva su GO-ERP komanda. Susisiekite su mumis– mes mielai jums padėsime!

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message