fbpx

Kitos naujienos

Microsoft Industry Clouds kelia pramonės šakas į naujas aukštumas

Šiuolaikiniai klientai gerai suvokia, kad universalių produktų nebūna. Vis dažniau klientams reikalingi sprendimai, iš anksto sukonfigūruoti pagal jų unikalius poreikius ir atsižvelgiant į jų pramonės specifiką.

 

Įprastai IT sprendimai skirstomi į horizontalius ir vertikalius (arba tam tikrai pramonės šakai būdingus). Pirmojo tipo sprendimais atsižvelgiama į bendruosius klientų reikalavimus, todėl tokius sprendimus gali naudoti bet kuri organizacija. Tačiau be šių plačiai pritaikomų sprendimų, yra daug konkrečiai pramonei būdingųjų. Pavyzdžiui, aukštoji mokykla gali sėkmingai pasitelkti tokį sprendimą tvarkyti studentų sąrašus ir sekti jų veiklą bei pasiekimus. Kitas pavyzdys – belaidžių išmaniųjų įrenginių panaudojimas žemės ūkio pramonėje ir interneto problemų sprendimas pasitelkiant debesų kompiuteriją. Todėl, norint išspręsti tokius uždavinius, būtina išsaugoti duomenis laikinai ar buferiniu būdu.

Norint išvystyti tobulai pritaikytą pramonės sprendimą, reikalingas tinkintas kodas ir programavimas. Tačiau tokio organizacijai pritaikyto sprendimo pasirinkimas gali užtrukti daug laiko ir ne visada yra ekonomiškas. Dar daugiau iššūkių iškyla, jei jūsų įmonė naudoja pagal jūsų konkrečius poreikius sukurtas sistemas arba daug neintegruotų produktų. Šiuo atveju, norint užtikrinti optimaliausią informacijos sklaidą, reikalingos jungtys (angl. connectors). Kuo daugiau jungčių įdiegiate, tuo jūsų sistema tampa neefektyvesnė. Tad verta nepamiršti, kad darbas su skirtingais programinės įrangos tiekėjais reiškia skirtingą diegimo kokybę. Laikykite kumščius, kad viskas veiktų taip, kaip turėtų optimaliausiai! Tačiau yra gera žinia – galite sumažinti galvos skausmo pasirinkdami tinkinamą sistemą, kurioje yra savų integravimo funkcijų ir kuri yra pritaikyta įvairioms konkrečioms pramonės šakoms – tai Microsoft Industry Cloud.

Norite sužinoti, kokias galias suteikia integruota Dynamics 365 sistema? Perskaitykite mūsų naujausią straipsnį apie VVS ir CRM integracijos pranašumus.

 

Microsoft glaudžiai bendradarbiauja su pramonės lyderiais ir ISV sprendimų kūrėjais, kad būtų sudarytas pats optimaliausias individualizuotas priėjimas prie specifinių pramonės poreikių. Rezultatas vertas dėmesio – tai Microsoft Industry Clouds, galingas, į pramonę orientuotas sprendimas, apimantis Microsoft debesijos paslaugų asortimentą, įskaitant Microsoft 365 ir Teams, Azure, Microsoft Power Platform, Dynamics 365 ir saugos sprendimus, su bendrais duomenų modeliais, cross-cloud jungtimis, darbotvarkėmis (angl. workflow), API ir konkrečios pramonės šakos komponentais bei standartais. Pramonės debesijos sprendimai buvo sukurti atsižvelgiant į pramonės lūkesčius ir poreikius. Būtent tokie sprendimai geba suteikti įmonių plėtrai ir verso lsėkmei iki tol neregėtą spartą.

Trumpai apžvelkime Microsoft Industry Clouds sprendimus

 

Industry for Healthcare
Industry for Healthcare
Industry for Manufacture
Industry for Retail
Industry for Financial Services
Industry for Nonprofit
Industry for Sustainability
Industry for Energy
Industry for Automotive
Industry for Education

 

Kad ir kokios pramonės šakos jūsų verslas bebūtų, GO-ERP specialistai, turėdami didelę patirtį kuriant sprendimus daugeliui pramonės šakų, yra pasirengę pasiūlyti geriausią sprendimą būtent jūsų verslui. Atsižvelgiame ne tik į pramonės specifiką, bet ir į sprendimą, kuris visiškai atitinka tik jūsų įmonės poreikius. Rezervuokite nemokamą konsultaciją šiandien ir sužinokite apie Microsoft Industry Cloud naudą jūsų verslui.

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message