fbpx

Kitos naujienos

Power BI analitikos galia gamybos pramonėje

Gamybinės įmonės apima daugybę skirtingų procesų, kurių analizė ilgai užtrunka ir reikalauja šiuolaikinių technologijų išmanymo. Be to, bet kokia analizės klaida gali žymiai sulėtinti sprendimų priėmimą, o tai turi tiesioginę įtaką pelningumui ir efektyvumui. Greitai ir ženkliai pagerinti gamybos efektyvumą ir procesų analizės laiką padeda verslo analitikos įrankiai, tokie kaip Power BI. 

Dėka į Power BI integruoto dirbtinio intelekto, gausite išsamių, veiksmingų įžvalgų, kaip tobulinti gamybos procesus, paremtus realiuoju laiku analizuojama našumo metrika. 

Kokias dažniausias gamybos problemas padeda išspręsti Power BI?

1. Power BI gamybos efektyvumui

Stebėkite gamybos operacijų efektyvumą savalaikiškai, kokybiškai ir su mažai sąnaudų. Laiku nustatykite gamybos procesų lūžio taškus (angl. Bottleneck). Kylančias problemas spręskite iki joms tampant vėlavimais klientams. Sužinokite, ar esate pajėgūs pagaminti reikiamą prekių kiekį laiku ir visa apimtimi.

2. Gamybos apkrovimas

Stebėkite ir analizuokite tikėtino gamybos poreikio prognozes, paremtas istoriniais duomenimis. Numatykite padidėjusį apkrovimą ir tinkamai planuokite savo gamybą, atsargų likučius ir tiekimo grandinę. Neleiskite padidėjusiam poreikiui neigiamai paveikti jūsų našumo rodiklius.

3. Sudėtingi informacijos šaltiniai (PLC)

Atlikite diagonalinio buferio analizę pasitelkiant duomenis iš skirtingų duomenų šaltinių. Naudokite dirbtinio intelekto įžvalgas ir gaukite vertingas įžvalgas probleminių vietų optimizavimui. Sekite didelio kiekio užsakymų vykdymų vėlavimą vieningoje, aiškiai pateiktoje diagramoje.

4. Investicijų grąža

Power BI pagalba galite analizuoti skirtingų sferų rodiklius, pvz., pelno ir nuostolio, pardavimų, atsargų, turto ir kt. Kurkite išsamias ataskaitas apie skyriaus ir/ar atskiros veiklos investicijų grąžą. Gaukite pilnavertišką kaštų ir naudos analizę ir atraskite naujų būdų generuoti pajamas ir taupyti išlaidas.

5. Gamybos išeiga

Stebėkite visą gamybos procesą viename interaktyviame lange realiu laiku iš bet kokio įrenginio: nuo prekės užsakymo pateikimo, gamybos ir išeigos iki visų procesų analizės. Aiškiai ir objektyviai stebėkite gamybinius procesus, jų efektyvumą bei sunaudojamų žaliavų išeigą.

6. Nauji klientai

Lengvai suprantamose ataskaitose stebėkite ir objektyviau vertinkite darbuotojų veiksmus ieškant naujų klientų. Pagerinkite reklamos kampanijų našumą, savalaikiai reaguokite į konkurencinės aplinkos pokyčius ir kiekvieno kanalo efektyvumą. Analizuokite vartotojų elgseną naudodami pažangią analitiką, paremtą aptarnavimo, pardavimo ir rinkodaros duomenimis. Patikėkite duomenų analitiką Power BI, o savo laisvą laiką skirkite naujoms reklamos strategijoms išbandyti.

7. Technologinė pažanga

Objektyviai ir aiškiai pamatuojamais rodikliais vertinkite investicijų į naujus technologinius sprendimus atsiperkamumą. Stebėkite, kaip naujos technologijos efektyvina jūsų procesus ir didina konkurencingumą rinkoje.

8. Darbuotojų darbo efektyvumas

Analizuokite gamybos procesus ir tiksliai vertinkite tiek visos įmonės, tiek atskirų darbuotojų efektyvumą. Nustatykite tikslius savo komandų ir atskirų darbuotojų KPI. Atlikite skyriaus, darbuotojo arba laikotarpio plano-fakto analizę. Paruoškite produktų išleidimo planą kiekvienam skyriui atskirai daugiapakopėje gamyboje. Naudodamiesi objektyviais rodikliais efektyvinkite kasdieninių, savaitinių bei mėnesinių susirinkimų laiką.

Duomenų analitika dar niekada nebuvo tokia patogi ir efektyvi, kaip naudojantis Power BI. Apjunkite duomenis iš įvairių šaltinių ir gaukite išsamią visų gamybinių procesų apžvalgą viename lange. Išsamios ataskaitos leis savalaikiai reaguoti į pokyčius, prognozuoti gamybą įtakojančias rizikas, analizuoti kiekvieno priimto sprendimo rezultatą ir vertinti atskirų gamybos vienetų efektyvumą.

Power BI ataskaitas galite išbandyti čia:

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message