fbpx

Kitos naujienos

Patobulinkite universiteto veiklą ir studentų įsitraukimą su Microsoft technologijomis.

Aukštosios mokyklos išgyvena radikalias transformacijas ir eina suskaitmeninimo link. Siekiant atskleisti galimybes, šiuolaikiniai aukštojo mokslo sprendimai geba ženkliai pagerinti ugdymo proceso kokybę ir studnetų pasitenkinimą ugdymo proceso vadyba. Be to, tai garsina ugdymo įstaigos žinomumą ir įvaizdį.

Pastaruoju metu ryšių su klientais valdymo sistemos yra plačiai diegiamos aukštosiose mokyklose. Tai padeda patogiau įdarbinti, įtraukti ir užmegzti ryšį su savo studentais įvairiais studentiško gyvenimo ciklo etapais. Tačiau ne visos sistemos yra tinkamos. Deja, kai kuriose iš jų trūksta esminių komponentų, kurių itin reikia aukštosioms mokykloms.

Taigi, ką aš galiu padaryti?

Laimei, „Microsoft“ turi sprendimą aukštąjam mokslui – „Dynamics 365 for Higher Education Accelerator“. Jis apima subjektus (angl. “entities”), skirtus studentų įsitraukimui, stažuotėms, stipendijoms ir pasiekimams valdyti. Be to, šiame sprendime taip pat yra konkretūs objektai, laukai, formos, rodiniai ir prietaisų skydeliai, reikalingi aukštojo mokslo įstaigoms.

Kuo aukštojo mokslo sprendimai gali būti naudingi Jūsų universitetui?

Pirma, galima pasitelkti švietimo akseleratorius būti naudojamas padėti studentams sėkmingai paskirstyti išteklius. Be to, šis Microsoft produktas padidina tikimybę priimti žymiai efektyvesnius sprendimus, nes vartotojai visapusiškai gali vizualizuoti informaciją. Itin patogu ir tai, kad švietimo akseleratorius sutelkia visus duomenis vienoje vietoje, kad būtų galima išsamiai analizuoti studentų aktyvumo duomenis ir jų pasiekimus. Paskutinis, tačiau ne mažiau svarbus dalykas – tai ženkliai paskatina visų suinteresuotųjų šalių, t.y. tėvų, dėstytojų ir studentų, dalyvavimą.

Štai keletas iš daugelio aukštojo mokslo akseleratoriaus pranašumų

Pagerinti studentų vartotojišką patirtį

Rinkite, saugokite ir analizuokite duomenis apie studentus. Stebėkite studentų pažangumo procesą iš bet kurios perspektyvos, įskaitant stipendijų galimybes, kursus, renginius ir stažuotes. Pažinkite savo studentų elgesio dėsningumus ir kiek jie įsitraukia į ugdymo įstaigos siūlomas veiklas.

Suvienodinkite komunikaciją viso studentiško gyvenimo ciklo apimtyje

Viena vertus, galite lengviau užmegzti asmeninį bendravimą su potencialiais ir esamais studentais. Kita vertus, patogiau galite plėtoti ir stiprinti santykius su savo absolventais. Valdykite abu aspektus vienu metu be menkiausių pastangų.

Atraskite efektyviausią potencialių studentų pritraukimo būdą

Grupuokite potencialius studentus ir sutelkite dėmesį į tuos, kurie labiausiai domisi jūsų ugdymo įstaigos siūlomomis paslaugomis. Pasirinkite būtent jums tinkamus kanalus.

Reklamuokite ir valdykite renginius

Centralizuotai valdykite renginių organizavimą, kvietimus, registracijas ir dalyvavimą – viskas vienoje vietoje. Lengvai susikurkite ataskaitas apie renginių organizavimo sėkmingumą ir ROI.

Automatizuokite komunikacijos procesą

Integruokite aukštojo mokslo akseleratorių su šiuo metu jūsų naudojamais produktais, tokiais kaip „Outlook“ ar „Teams“.

Vienoje vietoje saugokite tikslią informaciją apie savo studentus.

Nedelsdami gaukite informaciją ir niekada jos nepraraskite. Automatiškai siųskite priminimus, pranešimus ir kvietimus konkrečioms grupėms.

Optimaliau pasiruoškite krizėms

Būkite lankstus ir prisitaikykite prie besikeičiančių aplinkybių. Su aukštojo mokslo akseleratoriumi ganėtinai nesunku pasiekti maksimalaus klientų įsitraukimo net ir krizės atvejais. Nesvarbu, kaip mokotės (nuotoliniu būdu ar kontaktiniu būdu), visi reikalingi duomenys yra prieinami ir bendrinami gyvu laiku ir pasiekiami naudojantis internetu.

Duomenimis pagrįsta vartotojo sąsajos panelė (angl. “dashboard”) ir ataskaitos

Peržiūrėkite programų ir pasiūlymų metriką realiuoju laiku. Stebėkite savo veiklos sėkmę tikslinių grupių atžvilgiu naudodamiesi interaktyviomis, duomenimis pagrįstomis ataskaitomis ir panelėmis.

Microsoft aukštojo mokslo sprendimai leis paspartinti Jūsų ugdymo procesus – būkite vieni pirmųjų, kurie įsisavins naujoves!
Susisiekite su mumis dėl nemokamos konsultacijos.

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message