fbpx

Kitos naujienos

Penkios 2023-ųjų ERP tendencijas

Pastaruoju metu pasaulis susiduria su naujais iššūkiais, keliančiais vis daugiau suvaržymų pasaulinei tiekimo grandinei. Daugėja suvaržymų, kuriuos išspręsti turi dabartinės VVS sistemos.

 

VVS sistemoms tenka palaikyti griežtai apibrėžtą veiklos tęstinumą bei pilnutinai atitikti rizikos valdymo strategijas. Konkurencingoje ir nuolat kintančioje aplinkoje būtina turėti patikimą VVS, valdant didelio masto operacijas.

 

Taigi štai keletas tendencijų, kurios bus svarbios VVS srityje 2023-iaisiai:

  1. Į sektorių orientuoti sprendimai, o ne visai įmonei skirtieji.

Padėtis rinkoje rodo, kad nebėra poreikio specifiniams pramonės funkcionalumams. Tai padeda sumažinti tinkinimo išlaidas ir pagreitina diegimą.

2. Daugiau dėmesio debesijos sprendimams

Dauguma įmonių dabar atsisako vietinių sprendimų. Kai kurios panašios technologijos, tokios kaip CRM ir SCM sistemos, jau kurį laiką buvo debesijoje, tačiau VVS sistemai prireikė labiau laipsniško kitimo.

Kita debesijos technologijų tendencija yra ta, kad įmonės gali pasirinkti hibridinį operacijų formatą, leidžiantį tam tikru mastu kontroliuoti duomenis ir operacijas vietoje.

3. Mobili VVS

Kadangi vis daugiau žmonių dirba judriai, imta labiau teikti pirmenybę mobiliųjų programėlių, skirtų VVS, kūrimui. Tai leidžia įmonei padidinti pasiekiamumą ir operacijų greitį, o daugeliu atvejų – sutaupo laiką.

4.Atvirumas integracijai

Vis daugiau įmonių pereina prie debesijos, todėl atsiranda paprastesnės integracijos poreikis. Pritaikomieji VVS sprendimai leidžia prieiti prie API ir suteikia galimybę integruoti nišinius trečiųjų šalių sprendimus. Pastarieji savo ruožtu suteikia galimybę įmonėms lengvai pridėti arba pašalinti savo VVS sprendimų funkcionalumus ir geriau kontroliuoti kūrimą ir diegimą.

5. Išmani VVS

Naujajam pasauliui reikia naujų sprendimų, o išmanioji VVS – tai pramonės 4.0 technologijų, pvz., AI, didžiųjų duomenų (Big Data), debesijos, dalykų interneto (IoT) ir žiniatinklio-3 (web3) technologijų, naudojimas šiuolaikinėse VVS sistemose. Panaudojant šias technologijas ir įdiegiant jas įmonės sistemose, gamybininkai gali netgi keliskart padidinti savo produktyvumo lygį. Be to, VVS palengvina išmanųjį verslo prognozavimą, tuo pačiu padėdama priimti protingus sprendimus, pasitelkiant rizikos paskaičiavimą palankiam ir stabiliam verslo augimui.

Apibendami matome, kad VVS sistemos ateityje taip pat vystysis globaliau, skaitmeniškiau nei bet kada anksčiau, taip atliepdamos rinkos poreikius.
Kadangi vis daugiau sprendimų pritaikoma konkrečiai pramonės šakai ir leidžia integruoti trečiųjų šalių sprendimus, VVS sistemų naudojimas, diegimas ir pritaikomumas tampa paprastesnis.

Jei esate pasirengę pereiti prie debesijos ar įsidiegti VVS sistemą savo versle, susisiekite su mumis – mes mielai padėsime jums patobulinti jūsų verslo procesus!

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message