fbpx

Kitos naujienos

Dynamics 365 Rollouts geriausia praktika ir sekmės užtikrinimas

„Dynamic 365“ diegimas yra reikšmingas sprendimas, turintis nemenką įtaką organizacijos veiklai. Siekdami užtikrinti sėkmingą diegimą ir maksimaliai padidinti „Dynamic 365“ teikiamą naudą, išrinkome geriausios praktikos pavyzdžius, apimančius strateginį planavimą, veiksmingą pokyčių valdymą, išsamų mokymą ir nuolatinę pagalbą. Čia išnagrinėsime keletą esminių geriausios praktikos pavyzdžių, į kuriuos reikia atsižvelgti diegiant „Dynamic 365“.

1. Strateginis planavimas ir suinteresuotųjų šalių įtraukimas:

Sėkmingas „Dynamic 365“ diegimas prasideda nuo strateginio planavimo ir aktyvaus suinteresuotųjų šalių įtraukimo. Nustatykite savo organizacijos tikslus ir uždavinius, o tada derinkite juos su „Dynamic 365“ teikiamomis galimybėmis. Įtraukite pagrindines suinteresuotąsias šalis iš skirtingų padalinių reikalavimams susidėlioti – tai padės nuo pat pradžių užtikrinti padalinių atstovų įsitraukimą. Tai darydami proceso pradžioje, galite sukurti bendrą viziją, nustatyti aiškius lūkesčius ir iš anksto išspręsti galimas problemas.

2. Proceso įvertinimas ir pritaikymas:

Prieš diegdami „Dynamic 365“, įvertinkite esamus verslo procesus ir identifikuokite sritis, kurias galima optimizuoti. Įsivardinkite unikalius savo organizacijos reikalavimus: sukonfigūruokite „Dynamic 365“ taip, kad Sistema atitiktų šiuos procesus. Venkite pagundos pakartoti pasenusius ar neefektyvius procesus naujoje sistemoje. Vietoj to, pasinaudokite „Dynamic 365“ lankstumu, kad supaprastintumėte darbo eigą, automatizuotumėte užduotis ir padidintumėte bendrą efektyvumą. Tinkinimas turėtų būti atliktas apgalvotai, atsižvelgiant į trumpalaikius ir ilgalaikius tikslus.

3. Pakeitimų valdymo strategijos ir naudotojo priėmimas:

Sėkmingas „Dynamic 365“ pritaikymas priklauso nuo veiksmingų pokyčių valdymo strategijų. Praneškite apie naujosios sistemos privalumus savo darbuotojams ir išspręskite jiems rūpimus klausimus. Suteikite mokymus ir padėkite jiems prisitaikyti prie pokyčių. Sukurkite pokyčių valdymo planą, apimantį reguliarų bendravimą, vartotojų švietimą ir laipsnišką požiūrį į įgyvendinimą. Skatinkite atsiliepimus ir, kai tik įmanoma, įtraukite naudotojų pasiūlymus. Puoselėdami teigiamą ir palankią aplinką, galite padidinti vartotojų priėmimą ir sumažinti pasipriešinimą pokyčiams.

4. Išsamios mokymo programos:

Holistinis apmokymas yra būtinas siekiant užtikrinti, kad vartotojai galėtų visapusiškai išnaudoti „Dynamic 365“ galimybes. Kurkite mokymo programas, kurios atitiktų skirtingus naudotojų vaidmenis ir įgūdžių lygius. Apsvarstykite galimybę pasinaudoti mišraus tipo mokymais – “klasėje”, elektroniniais moduliais ir praktiniais seminarais Teikite nuolatinį palaikymą ir prieigą prie mokymo išteklių net ir pabaigus pirminį diegimą. Tai suteiks vartotojams galimybę įgyti įgūdžių naudotis sistema ir pajusti maksimalią „Dynamic 365“ vertę.

5. Duomenų perkėlimas ir integravimas:

Duomenų perkėlimas yra esminis bet kurio „Dynamic 365“ sistemos diegimo aspektas Paisrūpinkite tiksliai apibrėžta duomenų perkėlimo strategija. Išvalykite ir pasitvirtinkite duomenis prieš perkeldami juos į naują sistemą. Apsvarstykite galimybę integruoti „Dynamic 365“ sistemą su kitomis esamomis sistemomis, kad užtikrintumėte sklandų duomenų srautą ir įgalintumėte daugiafunkcinius procesus. Viso perkėlimo ir integravimo proceso metu dėmesingai stebėkite duomenų saugumo ir atitikties reikalavimus.

6. Nuolatinis vertinimas ir tobulinimas:

„Dynamic 365“ yra dinamiška platforma, kuri nuolatos tobulinama. Reguliariai atlikit naudojimo ir našumo metrikų vertinimą, kad nustatytumėte tobulintinas sritis. Bendraukite su vartotojais ir gaukite atsiliepimų apie sistemos funkcionalumą ir vartotojo patirtį. Gaukite informaciją apie „Microsoft“ išleistus naujinimus ir naujas funkcijas bei įvertinkite galimą jų naudą jūsų organizacijai. Nuolat tobulinkite, optimizuokite savo „Dynamic 365“ diegimą, kad jis atitiktų besikeičiančius jūsų verslo poreikius.

„Dynamic 365“ diegimas yra transformacinė kelionė, kuriai reikia kruopštaus planavimo, veiksmingo pakeitimų valdymo ir nuolatinio palaikymo. Pasinaudokite šio galingo programų rinkinio teikiamomis galimybėmis – įgalinkite savo organizaciją pasiekti didesnio efektyvumo, našumo ir augti.

Kodėl GO ERP

Kaip sertifikuotas „Microsoft“ partneris, GO-ERP jau įrodė, kad padeda savo klientams išnaudoti „Microsoft Dynamics“ platformą, tobulinant ir plečiant savo „Dynamics 365“ sistemos funkcijas. Kartu galime pakeisti jūsų verslavimo būdą. Susisiekite su mumis – mūsų patyręs specialistas mielai pasidalins savo patirtimi ir paspartins Jūsų įmonės skaitmeninę transformaciją.

Užsisakykite nemokamą konsultaciją

Sukurkime pranašumą, kurio reikia Jūsų verslui!

contact

Send us a message